Tine & Thomas

Det hele starter med et frieri. Det er den dag, der siges ja. Tine og Thomas blev forlovet, og satte kort tid efter datoen til deres smukke bryllup. Herved opstod behovet for en bryllupsfotograf.

Thomas tog kontakt til mig, da parret sammen havde set nogle smukke billeder fra et tidligere bryllup, som jeg havde fotograferet. Vi aftalte et mødes for, at afstemme ønsker og lære hinanden at kende, og de var hermed også i gang med planlægningen.

På dagen mødtes jeg med Tine og Thomas ved kirken. Jeg var med under vielsen, og fik nogle unikke fotografier inde fra kirken. Bagefter skød vi nogle klassiske opstillinger i kirken, inden vi kørte til de to locations hvor de gerne ville fotograferes. Det var steder de begge havde nydt sammen, og jeg havde været derude i ugen op til, for at se mig om. Herefter kørte vi til receptionen og festen hvor jeg ligeledes  var med.

Tine og Thomas ønskede at gøre denne dag til et minde for livet, og havde derfor bestilt romantiske, personlige bryllupsfotografier, samt billeder med en mere afslappet og enkel stemning. Tine og Thomas fik også en bryllupsvideo med højdepunkter fra dagen samt musik efter eget ønske. Jeg leverede både billeder online via et link, samt på print. Videoen fik de et link til, så den var nem at dele med venner og familie.

 

 

  

  


 

Brudeparret udtaler:

Billeder fra den bedste dag!

Vi er selv fotointeresserede og overvejede om det var pengene værd at have en fotograf med til vores bryllup. Omvendt så skulle vi ikke selv sørge for billeder af dagen hvis vi valgte dette. Vi kunne med en fotograf nyde vores specielle dag, og samtidig vide, at de vigtigste øjeblikke på dagen ville blive foreviget med de bedste billeder.

Mødet med Jesper Elgaard afgjorde vores valg. Han skulle tage vores billeder. Jespers person, hans indlevelse, ideer til f.eks. kirken, receptionen, middagen, parbilleder eller gruppebilleder, og så hans store viden på området gjorde, at vi følte os trygge og glædede os til at netop dette punkt i planlægningen, blev noget specielt. Jesper så vores behov med det samme.

Vi fik billeder fra kirken, efter kirken, bryllupsbilleder fra vores festområde, naturen og stranden hvor vi begge er meget knyttet til. Alt sammen formår Jesper at guide, opmuntre og skabe det unikke rum, hvor der plads til netop Thomas og jeg, som de personer vi er. Det var en unik oplevelse.

Til receptionen fik Jesper alle de stemninger med, som vi selv fornemmede; glæden, samtalerne, mennesker på kryds og tværs. Jesper var diskret, og alligevel i dialog med alle gæsterne.

Til festen, var Jesper klart til stede, men vi så ham ikke. Hans teknikker, erfaring og sans for hvornår der sker noget, var en fin oplevelse.

Vi kan kun anbefale Jesper Elgaard på det varmeste. Hans høje faglighed, hans erfaring med bryllupper, hans indlevelsesevne og fornemmelse for lige vores personer og ønsker gør, at de billeder og videoer vi i dag sidder og kigger på, var det bedste valg vi tog.

Jesper Elgaard | +45 2398 1976 | info@elgaardfoto.dk | elgaardfoto.dk

Comments are closed.