Sara & Martin

Martin gik på knæ. Sara sagde ja. Bryllupsfotografen blev ringet op.

Sara tog kontakt til mig, da hun havde set en af mine bryllupsvideoer. Vi mødtes til en kort snak om behov og priser. Efter parret havde snakket sammen, landede deres valg på mig.

På bryllupsdagen stod jeg klar udenfor kirken, da vielsen var gennemført og vi skød dejlige bryllupsbilleder i og omkring kirken. Hernæst kørte vi til en romantisk lokation, en gammel vandmølle, hvor vi tog flotte og elegante bryllupsfotografier. Jeg lavede både soloportrætter og parbilleder, samt alle de flotte detaljer omkring tøj, hår og ringe.

Sara og Martin ønskede at gøre denne dag til et minde for livet, og var med på at lege med lys og forskellige poseringer, som jeg instruerede dem ind i. Brylluppet var fotograferet på ca. 1,5 time. Deres bryllupsvideo er i særklasse og det er billeder både de og jeg, er stolte af. Jeg leverede billederne digitalt.

    

  

    

  

 


 

Brudeparret udtaler:

Vi er meget tilfredse med at få taget vores bryllupsbilleder hos Jesper. Det har været en fin oplevelse hele vejen igennem – på vores store dag var Jesper og hans makker gode til at guide os igennem fotograferingen. Jesper var helt med på den lokalitet vi havde valgt til, at få taget vores billeder – selvom han ikke havde set stedet før, havde han hurtigt mange gode ideer til forskellige motiver. Vi er meget glade for resultatet, og vi har fået rigtigt gode minder med os fra dagen i form af Jespers billeder.

Jesper Elgaard | +45 2398 1976 | info@elgaardfoto.dk | elgaardfoto.dk

Comments are closed.