Lene & Bjarne

Lene gav Bjarne sit ja, og datoen blev sat kort efter. Behovet for en dygtig stabil bryllupsfotograf opstod.

Lene kontaktede mig, da jeg havde fotograferet hendes venindes bryllup. Efter et møde på kontoret, hvor jeg viste bryllupsbilleder og videoer – bookede de mig til at gøre deres store dag speciel.

På dagen var jeg med i kirken, og var klar fra start. Den store kirke var en fantastisk kulisse til de flotteste bryllupsbilleder. Deres udvalgte lokation, gav mig masser af inspiration til små lækre steder, med dejligt lys, hvor vi kunne lave bryllupsfotografier af høj klasse. Jeg kørte med ud til receptionen, og fotograferede glade mennesker, varm stemning, og at bryllupskagen blev skåret. Selve seancen to ca. 2 timer, og gav Lene og Bjarne en masse unikke bryllupsfotografier.

Lene og Bjarne ønskede selvsagt, at gøre denne dag til et minde for livet, og havde derfor bestilt romantiske, personlige fotografier, der ganske enkelt skulle vise følelserne og deres kærlighed. De fik også en bryllupsvideo med mange af de smukke billeder fra dagen, tilført en sang, der betyder meget for dem. Jeg leverede både billeder online via et link, samt trykte billeder. Deres video fik de et link til, så den var nem at dele med venner og familie. Du kan se den herunder.

    

  

    

  Brudeparret udtaler:

Tusind tak for billeder, der gør, vi kan huske dagen. De sætter os tilbage i stemningen med et trylleslag.

 

Jesper Elgaard | +45 2398 1976 | info@elgaardfoto.dk | elgaardfoto.dk

Comments are closed.