Kontakt & Priser

Jesper Elgaard

Hørhavevej 4, 8270 Højbjerg

Tlf: +45 2398 1976

Mail: info@elgaardfoto.dk

CVR: 25655605 (Medlem af Dansk Journalistforbund)

Priser:  Klik for at downloade prisliste

Connect med mig disse steder:

     

VÆRDIER  OG VISIONER

Jeg er en kompetent og engageret fotograf, I kan have tillid til. Jeg ved, hvor vigtigt det er, at alt fungerer perfekt på jeres bryllupsdag. I et møde, på forhånd gennemgår vi, hvilke ønsker og behov, I har til fotograferingen på dagen. Jeg er meget alsidig, lytter til jeres ideer og imødekommer jeres ønsker med erfaring og professionalisme.

Jeg arbejder især med at fange romantikken, følelserne og stemningen. Jeg er en udadvendt fotograf, der kan arbejde med både børn som voksne. På dagen blender jeg ind i mængden og vil ikke være et forstyrende element.

Udover at levere klassisk smukt bryllupsfotografi, laver jeg også et slideshow/video, der kombineret med “jeres sang” fanger og gemmer følelserne fra denne særlige dag, og gør dem til et evigt minde.

Mine billeder er af højeste kvalitet og motivet står altid knivskarpt. Jeg tør tænke ud af boksen for, at ramme netop jeres ønsker og behov. Jeg er ikke kun fotograf, men en kunstnerisk person der ser muligheder frem for begrænsninger.

Se også mit arbejde indenfor Reklame & Erhvervsfoto Elgaard Foto. Desuden blogger jeg om content og indhold på www.spacey.dk. Kig over hvis du også har den interesse.

 

 

Jesper Elgaard | +45 2398 1976 | info@elgaardfoto.dk | elgaardfoto.dk