Cases

Som kunde hos Elgaard Foto møder i et veltestet arbejdsforløb. En proces der sikrer jer, at intet går galt, på jeres store dag, hvor der ikke er plads til at tage chancer. Mit arbejde ligger i, at imødekomme jeres behov og ønsker, og blande dem med min erfaring, samt følge jer sikkert fra start til slut,. Et typisk forløb, kan ses i modellen herunder. Skridt for skridt. Sikkert og afslappet.

Det starter med et frieri, 2 glade mennesker og et ja, og deres behov for en god bryllupsfotograf opstår. Det bliver jer, det drejer sig om. I sætter datoen, og ringer for et uforpligtende møde med mig. Her lytter jeg til jeres ønsker og tanker, om jeres store dag, og jeg skræddersyer løsningen for jeres bryllupsbilleder. På dagen møder jeg op som aftalt, og klædt til lejligheden, starter jeg med at fange stemninger og små glimt og historier. Vi skaber endvidere nogle stærke, stilrene og romantiske billeder, i vil være stolte af at vise frem.

Her kan i se nogle eksempler på, hvordan jeg har udført, og leveret, bryllupsfoto til andre. Klik ind under hver case, og lad jer blive inspireret, og se hvordan jeg fuldføre jeres dag, og gøre det til et evigt minde.


TINE & THOMAS

Det hele starter med et frieri. Det er den dag, der siges ja. Tine og Thomas blev forlovet den 11.06.2011, og satte kort tid efter datoen til deres smukke bryllup. Herved opstod behovet for en bryllupsfotograf.

Thomas tog kontakt til mig, da parret sammen havde set nogle smukke billeder fra et tidligere bryllup, som jeg havde fotograferet … (se mere her)

 


ANNE & MORTEN

Mortens frieri til Anne, gav ham hendes ja, og de skulle nu bruge en god bryllupsfotograf.

Morten mailede mig, da de havde set nogle smukke billeder, fra Annes venindes bryllup, som jeg ligeledes havde taget. Jeg kørte ud til et møde, og viste dem eksempler på mit håndværk., og vi fik en god snak … (se mere her)

 


SARA & MARTIN

Martin gik på knæ. Sara sagde ja. Der skulle nu bruges en god bryllupsfotograf, de kunne stole på.

Sara tog kontakt til mig, da hun havde set en af mine bryllupsvideoer. Vi mødtes til en kort snak om behov og priser. Efter parret havde snakket sammen, landede deres valg på mig … (se mere her)

 


LENE & BJARNE

Lene gav Bjarne sit ja, og datoen blev sat, kort efter. Behovet for en den bedste bryllupsfotograf opstod.

Lene kontaktede mig, da jeg havde fotograferet hendes venindes bryllup. Efter et møde på kontoret, hvor jeg viste bryllupsbilleder og videoer – bookede de mig til at gøre deres store dag speciel … (se mere her)

 

 

Jesper Elgaard | +45 2398 1976 | info@elgaardfoto.dk | elgaardfoto.dk