Anne & Morten

Mortens frieri til Anne, gav ham hendes ja, og de skulle nu bruge en erfaren bryllupsfotograf, der ikke fejler.

Morten mailede mig, da de havde set nogle smukke billeder, fra Annes venindes bryllup, som jeg ligeledes havde taget. Jeg kørte ud til et møde, og viste dem eksempler på mit håndværk., og vi fik en god snak, om deres ønsker til bryllupsdagen, samt et par lokationer, de gerne ville fotograferes omkring. De bookede mig på dagen!

På den store dag startede fotograferingen ved kirken, hvor jeg måtte fotografere under vielsen. Herefter fotograferede jeg alle lykønskningerne udenfor, og vi gik ind og fotograferede de elegante bryllupsfotografier i kirken. Dernæst kørte vil til en lokation, der lå tæt ved receptionen, hvor vi lavede flere flotte bryllupsbilleder. Til receptionen fotograferede jeg flere stemningsbilleder. Det hele blev en flot serie.

Anne og Morten ønskede at gøre denne dag til et minde for livet, men ville gerne beholde begge ben på jorden,  med en afslappet uhøjtidelig stil, som jeg “byggede” ind i deres billeder. De fik også et slideshow, med højdepunkter fra dagen, samt musik efter eget ønske. Jeg leverede billeder online via et link, og også et link til videoen, så den var nem at dele med venner og familie.

 

    

  

    

  


 

Brudeparret udtaler:

Et bryllup er jo en unik dag hvor man håber alt vil blive som man havde ønsket sig, og afslutningen på et bryllup er jo reelt først mange dage efter selve dagen hvor man modtager sine bryllupsbilleder som afslutter hele oplevelsen. For os var Jespers billeder den perfekte afslutning!

Alt i samarbejdet var perfekt og Jesper forstod virkeligt at lytte til vores ønsker men samtidig dreje dem i en retning som hans professionelle erfaring viste ville virke bedre. Det var helt igennem en meget professionel og fuldendt oplevelse og for os et perfekt punktum for vores dag.

Jesper Elgaard | +45 2398 1976 | info@elgaardfoto.dk | elgaardfoto.dk

Comments are closed.